bosliefje

donderdag 29 september 2011

Eindelijk zomer......

Dankzij mijn altijd trouwe Hibiscus! En ik heb je wat verwaarloosd de laatste 2 jaar, maar hierbij beloof ik plechtig een grotere pot en wat vaker een plens pokon.
En het heerlijke vooruitzicht dat je straks binnen ook nog tot december bloeit. Vele potplanten heb ik in de afgelopen jaren zien komen en gaan, maar nu besef ik dat jij de ware bent!

zaterdag 17 september 2011

retro recykleren

Mijn moeder maakte ooit voor mij dit jasje van een dweil en 2 vaatdoekjes. Het patroon komt uit een handwerkblad uit die tijd. Dezelfde tijdschriften waar ik naar speur en spaar en koester om alle geweldige patronen die er in staan.En die ik allemaal vast van plan ben om te gaan maken....ooit! Het patroon van dit jasje ben ik nog niet tegen gekomen. Het jasje zelf is ondertussen ook niet meer te vinden.
In de jaren 70 hadden ze gesmuld van Boomie's blog en haar geweldige verzameling recycle-ideeen op pinterest! Dit jasje had er zo tussen gepast, alleen is het niet echt recyclen: mijn moeder maakte dit van nieuwe doekjes (maar zeker weet ik het niet). Als ik het patroon ooit nog eens tegenkom maak ik er zelf ook een en zet ik het patroon op mijn blog!

donderdag 8 september 2011

Uitslag giveaway katjes!

Eerst werd er in de keuken goed in de soep geroerd om vervolgens een naam te trekken:
Ze pakte natuurlijk het lootje met de naam van de jongste deelneemster:
Gefeliciteerd Marie-Lu!!!!
Als je mij je adres mailt stuur ik de katjes zo snel mogelijk naar je toe. Wat het weer betreft kunnen ze al aan!